Δημήτρης Νησιώτης

Title:

Description:

Δημήτρης Νησιώτης

Πρόεδρος Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA)

ΕΝΟΤΗΤΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

PANELIST

Ο Δημήτρης Νησιώτης είναι ένα έμπειρο διευθυντικό στέλεχος στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής, με πάνω από 25 έτη εμπειρίας σε διάφορους ρόλους, ευρεία γνώση των τεχνολογικών εξελίξεων στο διεθνή χώρο και βαθιά κατανόηση του τομέα της πληροφορικής στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοβουλιών, των εξελίξεων, των περιορισμών και των προκλήσεων τόσο των κυπριακών οργανισμών όσο και των επιχειρήσεων πληροφορικής της Κύπρου. 

Έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολυάριθμα μεγάλης έκτασης και υψίστης σημασίας έργα ψηφιακού μετασχηματισμού για σημαντικούς οργανισμούς στην Κύπρο και στο εξωτερικό,  τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους μέσω της χρήσης αποτελεσματικών και αποδοτικών ψηφιακών λύσεων. 

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και απέκτησε πτυχίο στην Πληροφορική. Εργάζεται στη NetU Consultants Ltd από το 1997 και κατέχει τη θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή. Ο Δημήτρης Νησιώτης είναι o Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ). 

Category
Speakers 2024